Logo

Krydret linsesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret linsesuppe

 

En meget velsmagende og sund suppe udvid med grønsager efter smag fx rød peberfrugt, gulerødder eller selleri eller bare et par kartofler i tern, hvis du gerne vil have lidt ekstra fyld. Hvis suppen er blevet lidt rigelig stærk af chili'en, kan du servere den med en skefuld cremefraiche eller yoghurt.

Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 lille løg (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

10 g frisk ingefær (finthakket)

1 chili (fintsnittet)

½ spsk olie

125 g røde linser

1 tsk stødt koriander

1 tsk stødt spidskommen

¾ liter grønsags- eller hønsebouillon

1 spsk tomatpuré

salt og peber

*

 

Sauter løg, hvidløg, ingefær og chili i olie.

Skyl linserne grundigt i koldt vand og vend dem i gryden sammen med koriander og spidskommen.

Tilsæt bouillon og tomatpuré og lad suppen simre under låg ca. 15 min til linserne er møre og har jævnet suppen.

Smag til med salt og peber og server i dybe tallerkener med brød eller en sandwich til.

 

TIPS: Udvid evt. med lidt grøn peberfrugt - hakket eller i skiver.

 

Se de mange gode opskrifter på skønne supper her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her