Logo

Farsbrød med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g champignoner
2 rødløg
2 skiver brød uden skorpe
400 g magert hakket oksekød
200 g flæskefars
1 æg
1 kg kartofler
2 fed hvidløg
4 skiver parma skinke
1 spsk basilikum
1 tsk timian
salt og peber
 
Skær svampe og løg i mindre skiver og sauter dem på en teflonpande.
Kom lidt smør ved.
Rør farsen med de øvrige ingredienser og tilsæt løg og svampe.
Form til et brød og dæk med parmaskinken.
Kartoflerne skrubbes og halveres og pensles med olie og krydderier.
Placer kartoflerne ved siden af farsbrødet og steg i ovn ved 190ºC i 1 time. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her