Logo

Paprika kylling med løse ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor stegekylling
50 g margarine
1 stort løg
1 reven gulerod
1 dåse tomatpure
2 spsk paprika
salt og peber
1 kop vand
løse ris

Hak løget fint, og riv guleroden.
Skær kyllingen i 8 stykker, og gnid kyllingstykkerne med lidt salt og peber.
Svits løgende svagt gyldene i en stegegryde med de 50 g margarine.
Læg kyllingestykkerne i gryden med løgende og lad dem tage farve.
Skru ned for varmen og hæld den revne gulerod, vand og tomatpure samt paprikaen ved.
Vend kyllingestykkerne flere gange mens de snurre møre.
De løse ris tilberedes som anført på emballagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her