Logo

Koldskål med revet rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g daggammelt rugbrød uden skorpe
100 g sukker
revet citronskal
1 l. kærnemælk

Rugbrødet rives på råkostjern og blandes med sukker og citronskal i den kolde kærnemælk.
Ved den gammeldags stivnede tykmælk, anvendte man revet rugbrød blandet med mørk farin og strøede det i et tykt lag ovenpå tykmælken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her