Logo

Gammeldags fastelavnsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pk gær
3 dl mælk
12 spsk sukker
8 stk æg
500 g margarine el. 20 spsk olie
1200 g hvedemel
evt rosiner
kardemomme
 
Smelt smørret.
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt de øvrige ingredienser, margarinen til sidst.
Bollerne sættes på plads og hæver 1 kvarter.
Bages i forvarmet ovn i 1 kvarter ved 225°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her