Logo

Rabarbertærte med havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rabarber
1 dl sukker
100 g havregryn
100 g smør
2 spsk brun farin
 
Rabarber skæres i fine skiver.
Kommes i smurt ovnfast fad.
Sukker strøs over.
Havregryn, smør og brun farin blandes til smulderdej drysses over
rabarberne.
Bages ved 225ºC i ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her