Logo

Italienske pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g hvedemel
¼ tsk salt
¼ tsk bagepulver
2 spsk parmasan
1 ½ dl mælk
1 æg
30 g margarine 
1 pk. bacon
1 løg
300 g oksekød
Salt og peber
1 dl tomatketchup
30 g margarine
3 spsk parmesan
 
Lav en pandekagedej (meljævning rørt i skål).
Bag pandekagerne - der skal blive 8 små pandekager.
Skær baconen op i terninger og steg dem uden fedtstof i en gryde, til de er lysebrune - tag dem op.
Skær løget i terninger og steg dem i baconfedtet, til de er gyldne - tag dem op.
Brun oksekødet og kom bacon og løg tilbage i gryden.
Tilsæt tomatketchup, salt og peber og lad retten småstege 10 min.

Smag til.
Rul hver enkelt pandekage om en klat fyld.
Læg pandekagerullerne tæt op ad hinanden i et ovnfast fad, kom
margarineklatter over og drys med parmesan.
Bag pandekagerullerne 15 min. ved 250ºC og server dem straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her