Logo

Kalvegryde med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalvesmåkød
salt
peber
2-3 løg
1 fed hvidløg
1 skive selleri
1 fennikel
4 tomater, i både
2 spsk olie
2-3 spsk persille, hakket
1 tsk basilikum, rosmarin eller salvie
2-3 dl bouillon

Skær kødet i terninger på 3 cm.
Pil og hak løg og hvidløg.
Skær sellerien i små terninger.
Skær rodstykket af fenniklen og skær den i strimler.
Skold og flå tomaterne og skær dem i både.
Varm halvdelen af olien i en gryde.
Læg kødterningerne i og brun dem ved god varme.
Tag dem op.
Kom resten af olien i gryden, og svits løg, hvidløg og selleri.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt de øvrige krydderurter.
Hæld bouillon ved og lad det stege under låg ved svag varme 50-60
minutter.
Server kartofler eller ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her