Logo

Græskarmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg græskar
400 g æbler
2 dl ananas
2 dl vand (væden fra ananas)
300 g sukker
kanel
ingefær
nellike
 
Græskarret renses, skrælles og rives på råkostjernet.
Æblerne udhules og rives fint.
Græskar, æbler og ananas bringes i kog med væden.
Marmeladen koges mør ca. 15 min under låg.
Sukker kommes ved og der smages til med krydderier. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her