Logo

En kold platte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kold platte

 

Kolde retter der mætter. Det står ikke skrevet nogen steder, at middagsmad altid skal være varm. Kold mad kan ofte være en nem løsning, når du har travlt - og det kan ofte være en lækkerbisken på en varm dag. En kold platte er dejlig både til frokost og middag.

Til 4 personer Tilberedningstid: 10 min.

#

1 ds torskerogn

4 skiver skinke

1 bakke grov leverpostej

4 æg

1 ds sardiner

1 stk Danish Blue

1 salathoved

karse og/eller persille

1 tomat

1 bdt radiser

1 citron

1 glas champignon

1 glas kaviar

*

1. Lav en platte til hver person.

Du kan erstatte sardiner og torskerogn med sild eller muslingesalat.

I stedet for skinken kan du servere spegepølse, rullepølse eller roastbeef.

2. Blåskimmelosten er naturligvis kun et enkelt eksempel på, hvad du kan servere.

En skæreost, et stykke brie eller camembert vil være lige så velegnet.

I stedet for radiser kan du give ringe af grøn peberfrugt til- eller en halv moden pære.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her