Logo

Fasaner med fars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2–3 fasaner
100 g smør/margarine
½ kg flæskefars
1 dl rasp
1 æg
ca. 2 dl mælk/fløde
1 tsk salt
friskkværnet peber
½ tsk ”det tredje krydderi”
375 g champignon
4–6 skiver bacon
¼ l. vildtsky (terning)
3 dl cremefraiche
2 dl fløde
evt. jævning
 
Farsen røres med rasp, æg, mælk/fløde og krydderier.
Champignonerne snittes og svitses i lidt af smørret, afkøles og røres i
farsen.
Farsen fyldes i de istandgjorte fasaner, der gnides med salt og peber og ombindes med baconskiverne.
De brunes i resten af smørret.
Vildtskyen (skal være kogende) hældes i gryden sammen med cremefraiche.
Steges over svag varme ca. 1 time.
Fasanerne tages op og holdes varme.
Skyen bringes til kogepunktet under omrøring, tilsættes fløde og jævnes
evt. med en jævning af lidt hvedemel og vand.
Fasanerne parteres inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her