Logo

Italiensk kyllingeret - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min.

2 kyllinger a 7-800 g
50 g smør
1 knust fed hvidløg
1 hakket løg
2 spsk hvidvinseddike
2 dl halvtør hvidvin
2 dl bouillon eller suppe
1 laurbærblad
1 tsk oregano eller merian
salt, peber
250 g champignon
10 udstenede, sorte oliven
1 bdt persille

* Tilberedning

Del kyllingerne i kvarter.
Lad smørret blive gyldent i trykgryden.
Brun fjerkræstykkerne på alle sider heri.
Tilsæt det hakkede løg og lad det snurre med ganske kort.
Kom hvidløg, vineddike, hvidvin, bouillon samt krydderierne i gryden.
Læg låg på og bring gryden på tryk.
Lad retten koge i 10 min.
Rist imens de rensede champignon i lidt smør i en gryde.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Kom champignon i og smag retten til.
Server den i et halvdybt fad og drys de sorte oliven over.
Løse ris serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
9510-11-2010 23:57:27 Jens Schultz
Fantastisk opskrift, men hvad blev der lige af den friske persille ?
Jeg går ud fra, at den skal drysses ud over retten lige inden, den serveres ?

:-) Jens Schultz

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her