Logo

Tandoori Kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunbryst i passende stykker

Lage:
1 citron
hvidløgspulver eller hvidløg
½ l. yoghurt naturel
3 tsk salt
1 tsk paprika med top
1 tsk stødt ingefær med top
2 tsk stødt koriander med top
¼ glas tandoori pasta (3-4 spsk)
1 spsk tandoori masala

Kødstykkerne snittes dybt, gnides med citron, drysses med hvidløgspulver og lægges i lagen, som består af de ovenstående ingredienser inklusive resten af citronsaften og hvidløget.
Kødet stilles køligt i 8-48 timer.
Kødstykkerne tages op og anbringes i et smurt fad i et lag og steger i ovn 1-1.5 time ved 150ºC.
Serveres med ris og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her