Logo

Brunsviger 10

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l mælk
50 g gær
100 g blødt smør
2 spsk sukker
½ tsk groft salt
2 æg
500 g hvedemel.
Fyld:
150 g blødt smør
150 g brun farin (2 ½ dl)
 
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Bland de øvrige ingredienser i. Slå dejen godt sammen, til den er blank og smidig.
Bred dejen ud i en lille smurt bradepande (25x30 cm) og stil den til hævning et lunt sted ca. 20. min.
 
Fyld: smelt smørret og tilsæt farin, giv massen et opkog under omrøring.
Lav nogle fordybninger i dejen og hæld smør/farinblandingen over.
Bages midt i ovnen ca. 25 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her