Logo

Rabarbermuffíns

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 stilke rabarber
1 appelsin
50 g plantemargarine
2 æg
100 g sukker
180 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Snit rabarberne og kog dem helt møre sammen med appelsinsaft og revet appelsinskal. Kog blandingen ind til 1 ½ dl og smelt plantemargarinen heri. Lad det køle lidt af. Pisk æggene hvide og skummende med sukker. Bland hvedemel med bagepulver og vend det hele sammen. Fordel dejen i 12 muffinforme og bag dem i ovn ved 200° 12-15 min. Lad dem køle af på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her