Logo

Hytteboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
25 g gær
2 dl lunken vand
125 g hytteost (ikke for koldt)
1 tsk salt
1 tsk sukker
ca. 50 g sesamfrø
ca. 300 g hvedemel

Smelt smørret, tilsæt vandet og rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 1 time.
Tril dejen pølse og skær den i 12 stykker.
Form dem til boller og lad dem efterhæve på pladen i 15-20 minutter. Pensl bollerne med lidt æg eller drys dem med hvedemel.
Bag dem i ca. 20 minutter ved 200°C på ovnens midterrille.
Bollerne kan også bages med en blanding ag groft og fin hvedemel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her