Logo

Thaicourgetter i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Thaicourgetter i stegeso

4 courgetter (á ca. 200-250 g)

røde og grønne chilier, 2 af hver

2 bundt koriander

350 g kokosmel

4-6 spsk citronsaft

4-6 spsk sojasauce

2-3 spsk tør sherry

citronpeber

3,5 dl thai-bouillon

6 spsk sesamolie, krydret

 

Skyl courgetterne, flæk dem på langs, skær stilkfæstet af og udhul dem.

Sæt dem til side.

Gør chilierne i stand, skyl dem, og skær dem i mindre stykker.

Skyl kori­anderen og slyng den tør.

Blend courgettefrugtkødet sammen med chilipeber, koriander, kokosmel, citronsaft, sojasauce og sherry. Smag godt til med citron­peber.

Fordel massen i de halve courgetter og anbring dem i stegesoen.

Hæld thai-bouillon ved og pensl grønsagerne med sesamolie.

Sæt låg på og braiser ved 200°C i ca. 45 min.

Anret de færdige, halve courgetter på varme tallerkener, og server.

Hertil passer ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her