Logo

Koldskål med fløde og ymer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. kærnmælk
½ l. piskefløde
1 l. ymer
2 citroner
2 spsk vanilje sukker
 
Kærnemælken kommes i en skål, sukker vanilje og citronsaften piskes i.
Mængden af sukker er helt op til den, der laver koldskålen.
Når det er pisket sammen så kommes fløden i, den piskes med elpiskeren til den er luftig (i 2-3 minutter).
Så kommes ymeren i og man smager koldskålen til som man vil have den.
Man kan vælge at komme lidt af citronen og sukker af gangen, så den bliver som man vil have det.


Tips: Man kan komme forskellig frugt i, eller bruge kammerjunker /
tvebakker til.
Nydes bedst koldt.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her