Logo

Fiskegryde med grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk olie
1 fed hakket hvidløg
½ rød peberfrugt i tern
200 g hakkede tomater
4 dl grønsagsbouillon
350 g torsk- eller sejfilet
200 g ærter
3 dl kogte ris
120 g rejer
 
Svits løg og peberfrugt i olien i en gryde.
Tilsæt tomater, bouillon og lad det småkoge i ca 15 min.
Fisken skæres i småstykker og kommes i gryden.
Lad det småkoge yderligere 10 min.
Kom til sidst ærter, hvidløg, ris og rejer i, og smag til med salt og peber.
Serveres med frisk salat og  grovflûte. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her