Logo

Æbleskiver uden mælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

240 g glutenfrit hvedemel (Semper Finmix)
½ tsk natron
1 spsk sukker
¼ tsk salt
4 dl sojamælk naturel
3 æg
50 g smeltet mælkefri margarine
Til bagning: olie
 
Pisk væske og øvrige ingredienser godt, undtagen æggehviderne.

Lad dejen hvile  ½ time.
Pisk hviderne meget stive og vend dem i dejen.
Varm æbleskivepanden op og hæld 1 tsk fedtstof i hvert hul.
Fyld hullerne næsten op med dej.
Vend dem med en kødpind, så snart de har dannet skorpe og er lysebrune.
Der skal være så meget flydende dej at æbleskiverne kan danne bue på den anden side.

Vend hele tiden æbleskiverne, så de bliver jævnt bagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her