Logo

Laks i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksebøffer
2-3 porrer
3 gulerødder
1-2 stilkebladselleri
et par tynde skiver frisk ingefær
soya
olie
peber

Alle grønsager strimles meget fint, inklusiv ingefæren. Kog risene efter anvisningen på pakken.
Olien opvarmes på et meget varmt blus. Lav fire "skåle" af sølvfolie. Læg laksen i hver pakke og dryp rigelig soya over. Placer de snittede grønsager herover. Krydr med peber. Placer pakkerne i en damgryde med lidt vand i bunden, læg låg på og damp fisken i i ca. 6 minutter.
Opvarm fire tallerkner og læg laks og grønsager ovenpå en bund af ris, hæld fonden fra pakkerne ovenpå og tilsidst den meget varme olie. Den gør, at grønsager bliver sprøde.

Server retten med et stykke krydret brød. God med en flaske tør hvidvin eller en let rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her