Logo

Marinerede jordbær med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 bk jordbær
2 spsk hyldeblomstdrik
1 tsk sukker
1 bæger mascarpone
korn af 1 vaniljestang
ahornsirup

Bærrene renses, nippes og halveres. Lad dem trække i hyldeblomstdrik og sukker i minimum en halv time. Rør mascarponen med vaniljekorn og server den til bærrene. Dryp evt. med ahonsirup.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her