Logo

Kyllingebryst med original mexicansk salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kyllingebryst i strimler
olie til stegning
1 dl fløde
2 dl mexicanske ris
3 dl vand
salt
 
Salsa:
1 ds flåede tomater
1 finthakket rødløg
1 fed knust hvidløg
½ meget finthakket grøn peber
½ tsk koriander
chili efter smag
 
Alle salsa ingredienser blandes sammen i nævnte rækkefølge og skal
derefter stå og trække ½-1 time.
Risene koges og tages af.
Kyllingen svitses.
Salsa og fløde tilsættes og koges i 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her