Logo

Saftig Æblekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
200 g sukker
75 g smør
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2-3 dl mælk
3-4 mellemstore æbler
 
Dej:
Hvedemel, sukker og bagepulver røres sammen med smørret i en skål.
Mælken tilsættes i en mængde, så dejen virker flydende uden at bilve for tynd.
Dejen hældes i et smurt ovnfast fad, eller springform.
Fyld:
Æblerne skæres i tynde både, der stikkes ned i dejen i rækker.
Drysses med kanel og sukker.
Æblekagen bages på 220°C i 30 minutter.
Æblekagen kan evt. serveres lun med flødeskum eller cremefraiche til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her