Logo

Æblekage med crumble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crumble (drys):
220 g hvedemel
120 g smør
90 g sukker
1 nip salt
 
Frugt:
400 g rengjorte æbler
3 spsk sukker
 
Bland hvedemel og smør og sukker og salt sammen i en skål til det ligner brødkrummer.
Du skal bruge hænderne til at blande det med.
Skær æblerne i tynde både uden skræl på og læg dem i et lille fad.
Fordel drysset henover æblerne og drys også sukkeret på.
Bag det i ovnen ca. 30 minutter ved 200ºC (alm. ovn).
 
Tips: Næsten alt slags frugt kan bruges og smager rigtig godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her