Logo

Ormegryde med afskårne fingre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ormegryde med afskårne fingre

 

Stil skålen midt på bordet, så man kan se ormene i bunden, under saucen med fingrene i

4-6 portioner.

 

#

Det skal bruge til ormegryde med afskåret finger;

1 kg hakket oksekød.
2 store glas tomatsauce (færdiglavet fx Dolmio)
wienerpølser uden farve
salt og peber

2 pk makaroni pasta (lange gerne de tykke af dem)
grøn frugtfarve
ketchup..
*

 

SÅDAN GØR DU

Sæt vand over i stor gryde tilsat lidt salt og en del frugtfarve og bring det i kog, tilsæt pasta når vandet koger og kog efter anvisning på posen.

Brun hakket oksekød i olie, i en stor gryde.

Krydr med lidt salt og peber.

Tilsæt tomatsaucen, rør sammen og kog videre ved svag varme.

 

Skær pølserne i størrelser som fingre og tilsæt dem kødsaucen og lad det simre 5 min.

Si vandet fra pastaen og hæld de grønne, orme over i en stor skål, gerne gennemsigtig.

Hæld så kødsaucen oven på pastaen, så er det klar til servering.

 

Stil skålen midt på bordet, så man kan se ormene i bunden, under saucen med fingrene i.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her