Logo

Vagtler med champignon og parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vagtler med champignon og parmaskinke

 

8 vagtler

200 g champignoner

2 fed hvidløg

3 spsk rasp

10 blade frisk basilikum

8 skiver parmaskinker

 

A. Læg hver vagtel med brystsiden opad.

Tag en kniv og skær fra toppen af brystbenet, skær langs skelettet og hele vejen rundt uden at skære igennem kødet.

B. Blend champignon, hvidløg og rasp sammen i en blender.

Hak basilikum og rør det sammen med resten.

C. Kom en spiseskefuld champignonpuré i hver vagtel.

Luk vagtlen og sno parmaskinke rundt om.

D. Læg vagtlerne i et ildfast fad og steg dem i en ovn på 200°C, 15-20 minutter.

Server med små kartofler, grønne bønner og champignonsauce.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her