Logo

Rabarbergrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rabarber
250 g sukker
1 dl vand
2 store tsk kartoffelmel (+vand til jævning)

Sæt rabarber, vand og sukker i kog i en gryde. Tag gryden af og hæld en sjat vand i for at det ikke længere koger og rør kartoffelmelsjævningen i. Gryden sættes over igen og grøden skal lige op og koge igen - men heller ikke mere!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her