Logo

Kromandens kaninret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
40 g fedtstof
4 dl vand
1 dl tomatpuré
40 g hvedemel
200 g gulerødder
1 porre

Kaninen parteres i passende stykker og brunes i fedtstof.
Så snart kaninen er brunet tilsættes grønsager, der er groft høvlet og porre der en skåret i ringe, tillige med vand, tomatpuré, salt og peber.
Steges for svag varme i ca. en time.
Hertil serveres kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her