Logo

Æblekage med mandellåg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejen: 
4 æg
100 g smør
100 g sukker
100 g mandler
100 g hvedemel
1 teske vaniljesukker
revet skal af 1 citron
 
Kog en æblegrød med de æbler, 6-8 stk du har, smag den til med lidt
sukker og vanilje.
Kom grøden i en lidt høj ovnfast skål.
Pisk sukker og smør, kom æg i ét af gangen.
Kom groft hakket eller groft malede mandler i.
Derefter citron & vaniljesukker.
Vend forsigtigt melet ind i dejen.
Kommes alt sammen over æblegrøden og bages ved 200ºC i ca. 45 min.
 
Tips: Holder i flere dage i køleskabet, hvis den ikke er blevet spist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her