Logo

Æblegratin - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 1+10 min. - alm. gryde: 5+30 min.

# Ingredienser

500 g æbler, skrællede, i både
1 dl vand
2 spsk sukker
4 æg
1 dl sukker
1 dl fløde
50 g mandler, hakkede
2 dl vand
2½ dl piskefløde, pisket

* Tilberedning

Kom æblerne i gryden med vand og sukker.
Trykkog l minut - afkøl hurtigt.
Kom æblerne i en ovnfast skål.
Pisk æg og sukker sammen.
Bland fløde og mandler i og hæld det over æblerne.
Dæk med alufolie og klem det ned om siderne.
Sæt skålen på risten i gryden og hæld vand i bunden.
Varm forsigtigt op til gryden er knapt på tryk, og hold det der i 10 minutter.
Afkøl langsomt.

Tips:
I stedet for æbler kan anvendes abrikoser eller svesker uden sten, sveskeblommer, ferskner, pærer eller andre henkogte og tørrede frugter.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her