Logo

Kalkunbryst i ingefærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kalkunbryst
1 løg, hakket
400 g blomkål eller broccoli
1 gulerod i strimler
100 g grønne bønner
1 spsk friskrevet ingefær
1 spsk olie
6 dl æblejuice
3 spsk Maizena
3 tsk eddike
Salt
peber

Skær kødet i strimler.Varm olien op i en gryde og tilsæt løg, kalkun og gulerod. Når kødet har skiftet farve tilsættes ingefær, bønner, kål og 5 dl æblejjuice. Lad det simre i 5 minutter.

Rød Maizena med resten af æblejuicen og hæld jævningen i gryden. Kog retten igennem og smag den til med salt, peber og eddike, så saucen bliver sur-sød.

Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her