Logo

Fiskespid med karryris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

Frossen fisk på spid kan købes i supermarkeder.
2-4 fiskespid
1 pose Uncle Ben´s curry ris
2 stængler fint snittede bladselleri
saft fra ½ citron
1 spsk olivenolie
ca. 75 g frisk reven parmesanost
olivenolie til stegning
salt og peber

Steg fisken i lidt varm olie, ca. 4 - 5 minutter på hver side. Kog risene efter anvisning. Når der er møre vendes de med bladselleri, citronsaft, olivenolie, parmesanost, salt og peber. Server dem lune eller kolde til de gode fiskespid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her