Logo

Guzica

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
3 dl hvedemel
3 spsk olie
1 dl kardemomme
3 dl mælk
2 gær
2 bananer
3 dl ketchup
2 spsk salt
2 spsk kanel
500 g oksekød
 
Pisk hvedemel, æg, olie, kardemomme og gær.
Varm mælken op i en gryde.
Når den er lille finger varm tilsætter du bananerne (som er skåret i terninger) og ketchupen, rør lidt rundt i det.
efter 1 min. tilsætter du oksekødet.
Du rører rundt indtil det ser "færdigt" ud.
Efter det tager du et ovnfast fad og sætter kødet ned i det og alt det du piskede fra starten hælder du over det.
Til sidst som kronen på værket drysser du al salten og al kanelen på kødet.
I ovnen med det i 20 min. på 220ºC

 
Tips: det er en lækker ret vi spiser i Pakistan. det er faktisk en national ret. man spiser den sammen med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her