Logo

Limemousse-tærte med kiwi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
300 g marcipan
3 æg

Fyld:
4 blade husblas
3 æg
1 dl flormelis
1 ½ lime
2 dl cremefraiche 18%

Riv marcipanen på råkostjernes grove side og den sammen med æggene. Hæld dejen i en tærteform med løsbund, ca. 23 cm i diameter.
Bages ved 175°C i ca. 30 min.
Er formen ikke helt tæt, kan der lægges et stykke alufolie under, så sikrer man sig at dejen ikke løber ud i ovnen.
Lad kagen afkøle. Læg husblasen i koldt vand.
Del æggene og rør blommerne med flormelis.
Skyl limefrugten, riv skallen og pres saften af.
Pisk hvider og fløde hver for sig.
Vrid husblasen op smelt den i limesaften og hæld det i under omrøring i æggemassen.
Tilsæt limeskal og cremefraiche.
Vend den piskede fløde i og derefter hviderne.
Hældes i formen og stilles koldt i ca. 3 timer.
Serveres med skiver af kiwi og purerede hindbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her