Logo

Forårssild i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-7 matjes sildefileter
2 løg
4 hårdkogte æg
1 dl piskefløde
150-200 g mayonnaise
1-2 tsk karry
3-4 tomater
1 bd. frisk dild
citronsaft
salt og peber
 
Skær sildefileterne i passende stykker.
Skær løgene og 2 af æggene i skiver.
Læg sild, æg og løgene lagvis i et halv dybt fad.
Pisk fløden stiv og bland den med mayonnaisen.
Smag den til med salt, peber, karry og citronsaft.
Dæk sildene i fadet med den og pynt med de resterende æg skåret i skiver eller både, samt delte tomater og frisk dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her