Logo

Gryderet med broccoli og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g skinkestrimler (eller skinkeschnitzel skåret i strimler)
15 g margarine
1 rødløg
250 g broccoli
3 dl hønsebouillon (vand + terning)
1 tsk paprika
1 dl fløde 13%
2 tsk majsstivelse
¾ tsk salt
Peber

Kødet svitses i margarinen. Løget skæres i både og svitses med. Broccolien deles i buketter, stokken skæres i terninger. Broccoli, bouillon og paprika tilsættes. Majsstivelse udrøres i fløden og røres i. Snurrer sammen ca 5 min og smages til med salt og peber

Servering:
Tilbehør: løse ris, mini grovflûtes og salat, fx. iceberg, radiser og agurk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her