Logo

Rugklapper 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
5 dl lunken vand
2 spsk raps- eller jomfruolie
2 tsk groft salt
1-2 tsk honning
2 dl hvedeklid
350 g hvedemel
350-400 g fulkornshvedemel
 
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt olie, salt, honning og klid.
Rør de to slags hvedemel i lidt efter lidt og ælt dejen godt med hænderne til
sidst.
Del dejen i 10-12 stykker og form dem til aflange boller, læg den i en
lille bradepande eller andet på bagepapir, med ca. 1 cm. afstand og lad
dem hæve til de er vokset sammen (ca. 2 timer).
Pensl overfladen med vand og drys med lidt hvedeklid.
Bag dem i forvarmet ovn på 220ºC i ca. 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her