Logo

Foreller i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rensede portionsforeller
citronsaft
1 løg
2 tomater i skiver
1 dl hakkede persille og purløg
 
Kom forellerne i et ovnfast fad.
Drys dem med salt og peber og dryp citronsaft på.
Læg løg og tomater mellem fiskene.
Drys persille og løg over. Dæk med folie.
Sæt fadet i ovnen ved 225ºC i 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her