Logo

Mimosesalat, Pernilles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æble
2 dl ananasmos
1 salathoved
1 skive knoldselleri
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
2 hårdkogte æg

Skyl salaten og tør den. Læg salaten nederst i en skål og kom frugten ovenpå.
Rør mayonnaise og cremefraiche sammen og bland det ned i salaten.
Pil æggene og tag blommerne ud.
Hak hviderne og kom dem i salaten.
Passer blommerne gennem en sigte og drys dem over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her