Logo

Brændende Havkærlighed

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 tynde skiver parmaskinke (ca. 70-75 g)
2 fennikler, skåret i tynde strimler
2 løg, skrællet og skåret i små fine tern
2 tsk stødt fennikelfrø (kan udelades)
2 spsk olivenolie
5-600 g torske- eller hellefilet
1 kg skrællede kartofler
1 dl blanding af stærk grønsagsbouillon og lidt kartoffelvand
1 bdt hakket dild
salt
peber
evt. brød

Steg parmaskinken på begge sider på en tør og hed pande, til den er brun og sprød. Bræk skinken i strimler og læg den til side.

Steg fennikler og løg i olivenolien sammen med de stødte frø. Læg fisken på panden og steg den med i 2-3 min. på hver side.

Krydr det hele med salt og peber. Skær kartoflerne i grove stykker og kog dem møre, hæld vandet fra. Tilsæt vædskeblandingen og mos kartoflerne. Smag til med salt og peber.

Anret det hele på en tallerken. Først kartoffelmosen, så løgblandingen og derpå fisken. Pynt med dild og læg til sidst skinken på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her