Logo

Crannachan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fint havremel
2 ½ dl piskefløde
3 spsk lynghonning (almindelig honning kan også bruges)
3 spsk whisky
1 pund hindbær
 
Rist havremelet gyldent i ovnen.
Pisk fløden blød og rør honning og whisky i.
Gem nogle hindbær til pynt og drys resten med havremelet.
Hindbær og hvedemel vendes i flødeskummet og massen anrettes i glas.
Pynt med bær og hvedemel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her