Logo

Vanillebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ mælk (fløde 13%)
50 g sukker
½ st. vanilje
3 pasturiserede æggeblommer
25 g sukker
6 bl. gelatine
½ l. piskefløde, letpisket

Mælk, sukker og vanilje koges op.
Æggeblommer røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i.
Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.
Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde,
sigtes og afkøles.
Den letpiskede fløde vendes i den afkølede creme, fyldes i forme og
hærdes i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her