Logo

Lynkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g smør eller margarine
350 g sukker
6 æg
750 g flormel
1 tsk salt
18 g bagepulver
2 dl mælk

Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter de sammenpiskede æg tilsættes et ad gangen.
Melet sigtes sammen med salt og bagepulver, der irøres skiftevis med mælken.
Dejen hældes i en velsmurt bradepande og bages ¾ -1 time.
100 g rosiner kan tilsættes.
Glasur af 300 g flormelis (eventuelt med kakao) smøres over kagen, når den er bagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her