Logo

Conrady lammebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov
2 fed hvidløg
Salt og peber
60 g smør
2 spsk rasp
1 bundt persille
1 løg

Pres hvidløget hen over kødet. Drys med salt og peber.
Læg kødet på risten over bradepanden og kom lidt vand i bunden. Steg kødet i ovnen ved 160ºC i 1 time og 15 minutter.

Smelt 40 g smør og rør rasp, hakket persille og fintrevet løg i. Smør blandingen på lammestegen 10 minutter før denne er færdigstegt og sæt kødet i ovnen ved 250ºC.

Læg stegen på et varmt fad. Kom resten af smørret i skyen der serveres for sig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her