Logo

Omeletpandekager med grønsager og havalger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g sesamfrø
olie
 
Fyld:
25 g havalger (tang fås evt. i helsekostforretninger)
4 tomater
200 g aubergine
1 julesalat
50 g bønnespirer
 
Pandekager:
6 hele æg
smør til stegning
 
Sauce:
¼ fl. hvidvin
8-10 safrantråde
50 g smør
 
Sesamfrøene svitses i olie og afkøles.
Tangen lægges i blød i koldt vand i 15 min.
Tomaterne skylles og skæres i både.
Auberginerne skæres i både, og julesalaten skæres i samme størrelse.
Det hele steges i olie få min., og bønnespirer samt halvdelen af sesamfrøene og tangen kommes i til sidst.
Det hele holdes lunt.
Æggene piskes sammen, resten af sesamfrøene piskes i, og der smages til med salt og peber.
Pandekagerne steges så tynde som muligt.
Hvidvin og safran koges sammen med halvdelen af smørret, og resten af
smørret piskes i til sidst.
En pandekage lægges nederst, og grønsagerne lægges ved.
En anden pandekage deles i 4 stk og stikkes ned i grønsagerne.
Der pyntes med grønt, og saucen hældes over til sidst.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her