Logo

Røget hellefisk med avocado og rød peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget hellefisk, i skiver
2 avocadoer
citronsaft
2 røde peberfrugter

Dressing:
1 dl cremefraiche
1 tsk Dijon sennep
1 spsk hakket purløg

Pynt:
2 spsk kapers

Avocadokødet skæres i tynde skiver på langs og dryppes godt med citronsaft. Peberfrugterne skæres i tynde strimler på langs. Hellefiskskiverne anrettes på fad sammen med avocado og rød peber. Dressingen hældes over, og der pyntes med kapers.

Serveres med groft rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her