Logo

Torskesympfoni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,6 kg rengjort torsk
600 g bukser (torskerogn)
400 g torskelever.

Torskerogn pakkes i pergament, og bind for pakkerne.
Kog skånsomt i 15 minutter.
Torskelever kræver så skånsom behandling, at den blot lægges
ved torsken i de sidste 5 minutter.

Tilbehør:
Kartofler, ristet/ røget bacon, hakkede hårdkogte æg, hakket persille, hakkede syltede rødbeder, reven peberrod, smeltet smør, fiskesennep til den opbagte sauce, og rørt skarp sennep

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her