Logo

Stegte rødspætter, ostecreme og kartofler med løvstikkesalt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte rødspætter, ostecreme og kartofler med løvstikkesalt

4 friskfangede rødspætter

smør

salt og peber

650 g små kartofler, helst nye

2 spsk groft salt

4 spsk hakket løvstikke

Ostecreme:

1 dl rygeost (evt anden smøreost)

1 dl cremefraiche 18%

2 spsk mayonnaise

1 bundt hakket purløg

salt og peber

100 g bacon

Tilbehør: blandet salat, citron eller lime

 

Steg rødspætterne i smør på begge sider, og drys med salt og peber.

Kog kartoflerne møre, gerne i havvand.

Stød salt og løvstikke sammen med enden af en kniv eller i en morter, og drys det over kartoflerne.

Rør rygeost, cremefraiche, mayonnaise, purløg, salt og peber sammen.

Skær bacon i tern, steg det sprødt på panden, og brug det som drys.

Nyd rødspætterne med kartofler, ostecreme og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her