Logo

Æbler bagt i mandeldej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 mellemstore æbler fx. cox orange
1 lille citron
20 g smør

Dej:
100 g marcipan
40 g mandelmel
25 g sukker
2 små æg
50 g smør
1 dl kagecreme

Æblerne skrælles og skæres i både.
På en pande ristes de ganske let i smørret.
Tag panden af blusset og vend saft og fintrevet skal af citron i.
Til dejen røres blødgjort smør let og luftigt med sukkeret.
Marcipan smuldres heri og det røres til en glat masse tilsat mandelmelet.
De letpiskede æg røres i – et ad gangen, og til sidst vendes kagecreme i.
Æblerne anrettes i et smurt ovnfastfad eller i 4 portionsforme.
De dækkes med et tyndt lag mandeldej og sættes i ovnen ved 180ºC i
ca. 15 minutter.
Æblerne serveres lune

Tips: Til æblerne kan serveres rysteribs, der drysses med sukker og
trækker, til sukkeret er smeltet ( der går 175 g sukker til 250 g
ribs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her